fodertikar

                                                               

Fodervärden beskrivning: 

Eszter är en sprudlande hund med massor av kärlek, lek och omtanke. Hon trivs bäst när alla i hennes flock är samlade, barn som vuxna, därför passar uppgiften som förskolehund (ute i södra skärgården, Göteborg ) henne alldeles utmärkt! 

Leka med sina andra cobberbästisarna är förstås det bästa hon vet! Pälsen är som hon, mjuk som sammet.

Född: 19.04.02

Vikt:  16 kg

Mankhöjd: 52 

storlek: standar

Päls: curly fleece

Hd grad: 

ED grad: 

Ögonlysning: ok

Dna: okFodervärdens ord:

Spira är en trygg hund som är nyfiken på alla människor och andra djur. Hon är mycket lekfull och social och det fungerar utmärkt att ha med henne i nya miljöer.Hennes tre favoritsysselsättningar är att leka med människor (vuxna som barn) eller andra hundar, gå långa skogspromenader samt mysa i någons knä och bli kliad på ryggen.
Hon är med oss överallt och Spira är verkligen en fantastiskt hund som sprider mycket glädje runt omkring sig!


Född: 2020.03.28
Vikt: 9,5 kg
Mankhöjd:
Storlek: mini
Päls: wavy fleece
HD grad: B

Ed: 0
Ögonlysning: OkFodervärdens beskrivning:

Vofflan är en glad och godmodig hund. Hon är mycket arbetsvillig och älskar all form av uppmärksamhet och aktiviteter. Vofflan är väldigt atletisk, hon trotsar tyngdlagen när hon rasar fram och vänder mitt i luften. Hon älskar att vara lös i skogen, att spåra, att hoppa hinder i trädgården eller trixa med barnen. Hon är snäll och foglig i hantering. Hon går bra ihop med andra hundar då hon är mild nyfiken, och lekfull. Vofflan är fantastiskt snäll mot barn. Hon leker gärna, men tycker också om att gosa och mysa.


Född: 2019.03.06

Vikt: 14,4 kg

Mankhöjd: 49 cm

storlek: Medium

Päls: fleece

Hd grad: A

ED grad: 0

Ögonlysning: ok

Dna: okFodervärdens beskrivning:

Vi har det toppen med Lola som är en super cool och väldigt mysig hund. Vi är såå imponerade över hur hon hanterar andra hundar, både vänners udda jyckar och hundar vi möte ute. Och hon är med på allt vi gör som båtfärder, resa till sommarstället, umgås med stora familjen och umgänge med vänners hundtörstande barn! Hon är helt fantastisk! Född: 19.11.16

Vikt:  10 kg

Mankhöjd: 46

storlek: medium

Päls: curly fleece

Hd grad: B

ED grad: 0

Ögonlysning: ok

Dna: okFodervärden ord: 

Sonja är en social, glad, lyhörd och kärleksfull hund med mycket motor. Hon har växt upp med barn i skolåldern och älskar sin flock högt, även katten Gittan.

Sonja engagerar sig gladeligen i vilken träning eller aktivitet som matte än hittar på. Men att vara ute i naturen med familjen eller med bästa kompisen, halvsyrran Eszter, är favoriten.Född: 18.10.02

Vikt:  16 kg

Mankhöjd: 51

Storlek: standar/ stor medium

Päls: curly fleece

Hd: B

Ed: 0

Ögonlysning: ok

Dna:ok


Tova

Dotter av ellie och messy .

Fodervärdens beskrivning:


Hon är en jättemysig dam med ett gott lugn som hon sprider runt sig. Följer gärna med i sociala sammanhang och lockar till sig både barn och vuxna. Blir glad över möten både med människor och djur. Står på baktassarna och viftar med framtassarna när hon vill säga hej.
Född: 19.04.24

Vikt: 20 kg

Mankhöjd: 52 cm

storlek: standar

Päls: curly fleece

Hd grad: A

ED grad: 0

Ögonlysning: ok

Dna: ok